Cautare

68212 de rezultate pentru "numar de telefon din reteaua de telefonie mobila nationala pentru deranjamente telekom" (8.24 secunde)
Inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor sfatuieste locatarii din blocurile in care functioneaza ascensoare ca, inainte de a porni liftul, sa verifice daca exista un numar de telefon pentru deranjamente, altfel risca sa ramana blocati ore in sir.
Andrei P.) Imbolnavirea creierului apare si atunci cand ne izolam in tableta, in Facebook si in telefon, dar si pentru ca nu facem cateva exerciTii simple de respiratie imediat dupa trezire.
Din acest an, agentii economici din industria lemnului sunt obligati de guvern sa plateasca o dubla taxa de mediu de cate 3% din valoarea de cumparare a lemnului, respectiv de vanzare a cherestelei obtinute prin prelucrarea acestuia.
Merita dintr-un singur motiv, pentru ca meseria asta nu poate fi facuta decat daca esti pasionat de ea. Fiind pasionat de ea, poti sa-ti permiti si niste deranjamente fiziologice, la un moment dat.
Despre "averea" sotilor Elena si Nicolae Ceausescu inca se mai vorbeste - si asta pentru ca multe obiecte din casele de vacanta ale acestora au devenit exponate prin muzeele tarii.
Vara e aici si asta inseamna zile mai lungi, soare mai puternic si, implicit, mai mult timp pentru noi insine. Cautam tot felul de activitati care sa ne dea o stare de bine.
Creditele mai accesibile vor impulsiona vanzarile de electrocasnice, mobila si autoturisme, potrivit reprezentantilor institutiilor financiare nebancare (IFN). Aceste companii sunt insa prudente si declara ca supraindatorarea clientilor trebuie evitata, pentru ca acestia sa-si pastreze confortul financiar.
Companii internationale renumite in domeniul mobilei vor intra de la anul si in Romania. In pofida brandului, acestea au preturi mai mici decat multi retaileri romani din domeniu.
Localitatile cu mai putin de 400 de locuitori vor avea telefoane publice cu plata, potrivit Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC). Instalarea de telefoane publice cu plata face parte din pachetul de masuri ale serviciului universal prin care ANRC coordoneaza extinderea infrastructurii de comunicatii in mediul rural.
Iata testul care iti spune daca esti obsedat de telefonul mobil sau nu O noua cercetare efectuata in Regatul Unit arata ca 94% dintre britanici aleg sa stea o saptamana fara sa faca sex cu partenerul/partenera decat sa ramana fara telefonul mobil.
Cele mai tari "telefoane concept" Telefoanele "concept" par sa fie urmatorul pas de la cele 3D . Aspectul lor futurist ne face sa gandim ca poate intr-o zi vom ajunge sa comunicam asemeni personajelor Jedi-ilor din Star Wars cu ajutorul unor holoproiectoare.
M800, un ceas de mana cu telefon mobil, este cel mai recent gadget inedit disponibil in magazinul online www.MarketOnline.ro, considerat unicul magazin online de sapte stele.
Primul telefon mobil Nokia a fost produs, marti seara, la fabrica din comuna Jucu, judetul Cluj, potrivit Mediafax. Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Marius Nicoara, a declarat ca a auzit despre producerea primului telefon "made in Jucu", dar ca nu stie alte detalii.
1 Decembrie, o zi prea mica pentru romani? Desi istoricii spun ca 1 Decembrie are cea mai mare semnificatie pentru Romania, nu putini sunt cei care sustin ca ne-am bucura mai mult de Ziua Nationala daca aceasta s-ar sarbatori primavara, de Ziua Independentei.
Campania promotionala "Sarbatoreste Finala Mondialului cu mii de premii!", organizata de Coca-Cola HBC, inceputa pe 17 mai 2010, se desfasoara simultan, timp de doua luni, pe teritoriile Romaniei si Republicii Moldova. Este prima campanie promotionala din toate timpurile, derulata simultan pe cele doua teritorii.
Numarul abonatilor de telefonie fixa a scazut la juamtate in ultimii patru ani. Potrivit Autoritatii Nationale in Domeniul Comunicatiilor, cei mai multi dintre cei care au renuntat la telefonul fix, s-au indreptat catre telefonia mobila.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Tarifele de utilizare si de trecere pe reteaua de autostrazi si drumuri nationale din Romania, respectiv rovinietele, cu o valabilitate de o zi, se vor dubla de la 2 la 4 euro (inclusiv TVA), incepand de marti, 4 iulie, pentru vehiculele destinate transportului de persoane, categoria G, a anunțat luni Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).
Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii a intervenit in rezolvarea litigiului dintre Intersat si RCS&RDS.
Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) va avea, incepand cu 5 ianuarie, un numar de telefon gratuit unde pot fi semnalate problemele aparute in accesarea si utilizatea fondurilor nerambursabile acordate prin Programului National pentru Dezvoltare Rurala (PNDR).
google-analytics.com